Guides

Er man ikke en haj til bogføring, så læs med her!

Er man selvstændig og har sin egen virksomhed, er der mange ting man skal tage hensyn til. Et af de vigtige områder er regnskab og bogføring. Er man typen der aldrig har været god til tal og regnskab, er det en rigtig god ide at få nogle hjælpende hænder udefra. Nogle hjælpende hænder fra nogle professionelle, som ved præcis hvad de laver. Det koster naturligvis penge, men det kan gå hen og blive meget dyrt, hvis ikke man har styr på sit regnskab. Vælger man at få hjælp udefra, giver det mere ro i maven og man skal aldrig gå at være bekymret for at regnskabet er lavet forkert. Meneto kan hjælpe dig i fremtiden, læs med her og få et større indblik omkring dem.  

Et billede, der indeholder person, væg, indendørs

Automatisk genereret beskrivelse

Hvem er Meneto?

Meneto blev oprettet tilbage i 2009 af 2 unge og friske drenge. Drengene var klar, de havde penge i banken og havde hele deres hoved fyldt med forretningsideer. De altså bare klar til at blive selvstændige. Lige indtil drengene opdagede, at de penge, de regnede med, stod på deres konti vi ikke længere var der.

Den bogholder der stod for deres regnskab, opdaterede først deres regnskab hver tredje måned, og det betød, at de havde arbejdet i blinde de sidste tre måneder. Hvilket betød at drengene simpelthen var gået konkurs.

Der var her drengene fik øjnene op for et marked, hvor der allerede var et eksisterende behov, hvilket gør det nemmere at arbejde med som iværksættere. De lavede en masse undersøgelse og fik hurtigt at billede af, at mange kæmpede med samme udfordringer som de havde været ude for. Nemlig manglende ekspertise på at udføre regnskab og stå for at bogføre. Mange virksomhed arbejde i blinde uden det store overblik. Dette blev derfor starten på Meneto.

Hvad kan Meneto gøre for dig i fremtiden?

Det er nemt at være kunde hos Meneto, da de virkelig har enkeltgjort det for en. Hos Meneto Regnskab skal man blot scanne ems bilag ind og derefter tager de sig af resten. Derudover opdaterer de regnskabet løbende, så man som virksomhed ikke arbejder i blinde og ender i samme situation som de selv tidligere har siddet i.

De prøver at gøre det så nemt for en som overhoved muligt, da de godt er klar over, at det ofte er alle andres sure pligt. Deres motto lyder på at ”Vi gør det let for dig at drive din virksomhed til en fast lav pris – uden overraskelser”. Man kan gå ind på deres hjemmeside og beregne prisen for hvad det vil koste. Man kan gå ind og læse meget mere om Meneto lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *