Aktier

Få mere ud af din online markedsføring

Online markedsføring er en videnskab, som man aldrig mestre til fulde. Selv de dygtigste eksperter kæmper en evig kamp for at lære alt, hvad der er værd at vide på området. Internettet er en omskiftelige størrelse, og reglerne forandrer sig hele tiden. Hvad der var effektiv markedsføring for 5 år siden, kan være direkte skadeligt i dag.

Hvis du ikke føler, at du får nok ud af din online markedsføring, så er der garanteret en grund. Det handler bare om at finde den.

Hav styr på dine tal

Noget af det vigtigste i forhold til online markedsføring er at have styr på sine tal. Handel på internettet har den enorme fordel, at alt kan trackes og måles. Alligevel er der mange hjemmeside, som ikke har ordentligt styr på sine tal.

Nogle webshops indsamler ganske enkelt ikke data. Andre webshops indsamler masser af data om deres besøgende, men de glemmer at anvende disse data i relevante sammenhænge. Dette betyder, at vigtig viden går tabt.

Én af de bedste måder at indsamle data er igennem Google Analytics, som du kan finde her. Der findes også masser af andre metoder, men Google Analytics en fantastisk begyndelse og nærmest en nødvendighed.

Jag de specifikke søgninger

Synlighed er noget af det vigtigste, når det kommer til at klare sig inden for online markedsføring. Hvis brugerne ikke kan finde ens produkt, på den første side af søgemaskinen google, så falder en chance for en konvertering også dramatisk.

Det er derfor vigtigt, at indeholder på ens side, er af høj kvalitet, da det vil hjælpe ens side op i rangeringen på google side. Den høje kvalitet af indhold på siden, vil også give ens hjemmeside, en fordel over de andre konkurrenter, da ens quality score er med til at bestemme prisen på ens adwords. Derfor er det vigtigt, med god seo optimering af ens side, hvis man ønsker at nå ud til flest mulige kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *