Aktier

Tjen flere penge ved at forhandle bedre

Alt for ofte får vi ikke det ud af forhandlinger, som vi havde håbet på, da vi ikke havde styr på vores forhandlingsteknik. For virksomheder kan en dårlig forhandling komme til at koste dem mange penge, og derfor er det så vigtigt at alle ansatte, som har med forhandling at gøre, også lærer at forhandle.

Er forhandling ikke bare noget man kan?

Mange tror fejlagtigt, at forhandling blot er noget, som man kan eller ikke kan. Men det kunne ikke være længere fra sandheden. Alle kan lære en god og skarp forhandlingsteknik.

Selv folk der allerede er gode til at forhandle kan stadigvæk lære en masse af forhandlingsteknik, da du hele tiden kan blive bedre.

Ofte er det heller ikke altid det samme at tro, at man er god til forhandling og rent faktisk at være det, og det er et kæmpe problem.

For det vil koste virksomheden mange penge, hvis man tror, at man forhandler gode aftaler hjem, selvom de faktisk er dårlige eller direkte skadelige for virksomheden.

 

Kan alle lære forhandlingsteknik?

Ja, det kan de. Hvis du står i en situation, hvor du skal forhandle med andre, så har du helt sikkert brug for at lære at forhandle bedre.

På denne side kan du se meget mere om, hvorfor alle kan lære af forhandlingsteknik, og hvorfor det er så vigtigt at lære.

Her har de arbejdet med forhandlingsteknik i mange år, og det er grunden til, at de ved hvor vigtigt det er.

 

Alle virksomheder forhandler

Forhandlinger er ikke kun for kæmpe virksomheder, som forhandler på tværs af landegrænser. Her er der normalt en anden udfordring, da der også er nogle kulturelle ting, som man skal have styr på, da det handler om, at du ikke misforstås at de personer, som du forhandler med.

Men selv et lille webbureau ville kunne lære meget af at få en god forhandlingsteknik, da det er vigtigt for en virksomhed at få tingene, som de gerne vil have det, og samtidig sørge for at modparten er tilfreds. Hvis du har et webbureau, vil din forhandling ofte være over for andre virksomheder, som gerne vil have en hjemmeside.

Her er det vigtigt, at du helt præcis ved, hvad du gerne vil opnå, og her hjælper forhandlingsteknik med at sørge for, at du rent faktisk opnår dit mål.

 

Forhandling er samarbejde

På mange måder kan man sige, at en forhandling handler om at gøre det til et form for samarbejde, for det er svært at forhandle, hvis I ender i en situation, hvor det er dig mod dem.

Det skal I altid undgå, og derfor er det vigtigt, at I får forhandlingsmodparten på jeres side. Med den rette træning kan din virksomhed blive en super forhandlingsmaskine.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *