Uncategorized

3 gode råd til kontorindetningen


Der er god grund til at lægge kræfter i at indrette kontoret ordentligt. Det sikrer et bedre arbejdsmiljø, glade medarbejdere, øget produktivitet, og så signalerer det til dine kunder, at her er tale om en virksomhed, der går op i sin branding.

Når du får kunder på besøg, er det vigtigt, at kontoret set pænt og præsentabelt ud. Det er med til at skabe et godt helhedsindtryk af din virksomhed, hvilket med garanti vil smitte af på kunderelationerne.

Herudover styrker det både holdånden, højner tilfredsheden blandt medarbejderne og er med til at øge produktiviteten. Der er altså mange gode grunde til, at du bør fokusere på at skabe gode rammer for dine medarbejdere, så de bliver glade for at gå på arbejde.

#1: Vælg det rigtige udstyr

Det er vigtigt, at der er masser af udstyr til rådighed, når dine medarbejdere er på kontoret. Der er ikke noget værre, end hvis man føler, at man ikke har mulighed for at tage sig af sine arbejdsopgaver, fordi der ikke er det rigtige udstyr til rådighed.

Hvis du driver en virksomhed, bør du derfor fokusere på at indkøbe det udstyr, der er brug for til at komme i mål med opgaverne. Det gælder, uanset om der er tale om blækpatroner, computere eller kaffekapsler.

#2: Plads til afslapning

Når man har mange arbejdsopgaver i løbet af en dag, er det vigtigt, at der er mulighed for at trække stikket fra tid til anden. Når man slapper af, får man samtidig gode idéer, som er med til at rykke produktiviteten. 

Derfor bør du fokusere på at skabe et område på kontoret, hvor man kan sidde og fordybe sig, komme til hægterne og få nye, gode idéer, som kan anvendes i arbejdet.

#3: Husk sundheden

Når du driver en virksomhed, kan det hele hurtigt komme til at handle om penge. Det er dog også væsentligt, at du fokuserer på at skabe gode arbejdsforhold for dine ansatte ved at tilbyde dem ergonomiske stole, hæve-/sænkeborde og lignende, som i sidste ende er med til at øge produktiviteten og nedsætte sygefraværet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *