Nyheder

Sætter stress sine spor i dit ansigt?

En stresset livsstil kan nemt sætte sin spor i ens ansigt. Derudover modarbejder alderen os også, når det gælder rynker og løs hud. Der findes et væld af forskellige skønhedsprodukter, men det er meget begrænset, hvad de kan gøre, når det kommer til stykket.

Vores ansigt er andres førstehåndsindtryk

En stresset og travl livsstil giver rynker i ansigtet. Det er uheldigt for ens ansigt er det vigtigste i forhold til andres førstehåndsindtryk.

Stressrynker vil få dig til at se træt og uoplagt ud, hvilket ikke er det indtryk vi ønsker at give, når vi præsenterer os for andre mennesker. Udseendet betyder ufatteligt meget i dag, og det handler om at gøre sit bedste for at gøre et godt indtryk.

Det er også derfor, at flere og flere tyer til Botox.

Hvad er Botox?

Botox er et kemisk stof, der går ind og lammer ansigtsmusklerne i det område, hvor det bliver indsprøjtet. Stoffet har en muskellammende effekt, der påvirker de nerver, som skal sende signaler til hjernen. Dermed mister musklerne evnen til at trække sig sammen, hvilket mindsker ansigtsrynker.

Selve behandlingen holder i omkring 4 måneder, hvorefter den kan gentages efter behov. Til gengæld tager selve behandlingen mindre end et kvarter og har kun begrænset ubehag. Botox kan være slemt, hvis man er meget bange for at nåle. Hvis dette ikke er tilfældet, bør man dog ikke havet noget problem med behandlingen.

Botox er især effektiv imod rynker, der er opstået af stress eller manglende søvn. Botox virker desuden kun i det område af kroppen, hvor det er blevet indsprøjtet. Med andre ord spreder det sig ikke til resten af kroppen og er dermed ikke farligt. Du kan læse alt om Botox her.

 

Skrækeksempler fra Hollywood

Mange er skræmt fra at anvende botox, fordi de har set mange skrækeksempler fra Hollywood. Disse eksempler stammer dog fra overdrevent brug af botox og sker ikke, hvis man anvender det efter specialisternes anvisninger. Hvis du føler dig i tvivl med hensyn til dele af behandlingen, så spørg den klinik, hvor du henvender dig. Det er bedre at spørge for meget og være sikker på, at du får de resultater, som du ønsker.

Hvis du finder en god botox specialist, vil man ikke kunne se, at du har fået botox ud over den pyntende effekt naturligvis. Dette gør også botox til den fortrukne form for kosmetisk behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *