Nyheder

Sådan får virksomheder succes uden kontor

Det har aldrig været lettere at have ansatte, som ikke er tilknyttet et kontor, da vi let kan arbejde hjemmefra. Alligevel er det de færreste virksomheder som griber muligheden og lader deres ansatte arbejde hjemmefra.

På mange arbejdspladser er det muligt, men det er ikke noget, som ledelsen promoverer, og man har ikke valgt nogle værktøjer til at gøre det til en mulighed, og derfor ender det med at blive set ned på, hvis man arbejder hjemmefra.

Hvis virksomheder skal have succes med at lade deres ansatte arbejde lige der, hvor de har lyst til, kræver det, at man har en klar strategi for, hvad virksomheden forventer af ansatte, og hvad de ansatte skal forholde sig til.

 

Vælg et planlægningsværktøj

Det er vigtigt, at virksomheden har et godt planlægningsværktøj, så alle ved, hvad de skal lave. Ældre systemer til at holde øje på systemer, CRM osv. er ofte alt for tunge at danse med. Det betyder, at de er umulige at åbne for ansatte, når de ikke er på kontoret.

Overvej mange af de nye billige løsninger, som er på nettet, hvor ansatte hurtigt og let kan logge ind og tjekke deres arbejde.

Med et godt system kan virksomheden arbejde mere forskudt af hinanden, og så kan I tillade, at I ikke længere sidder i samme tidszone.

Her er det vigtigt, at cheferne for de forskellige afdelinger har adgang til alle deres ansatte, så de kan holde øje med, om alt skrider frem som det skal, og de kan placere opgaver de rigtige steder.

Når mange virksomheder konkluderer, at virksomheder ikke fungerer, når alle er på kontoret, så er det, fordi de tror, at et ekstern kontor handler om, at ingen holder øje med operationen. Det er vigtigt at nogen har det overordnede overblik.

 

E-mail ud af virksomhed – Brug Slack i virksomheden

E-mail er ofte utrolig forvirrende intern i virksomhederne, da det hurtigt bliver uoverskueligt at sætte flere på samme e-mail.

I stedet bør i overveje at bruge en service som Slack, hvor man kan chatte under relevante projekter, og på den måde bliver det let for den overordnet chef og de ansatte og holde styr på, hvad der sker på projekter.

 

Virksomheden bør levere de rigtige arbejdsredskaber

Det er op til virksomheden at finde ud af, om I kun tillade hjemmearbejdspladser, eller om ansatte helt må selvom, hvor de arbejder henne i verden.

Det er virksomhedens ansvar at give ansatte de rigtige arbejdsværktøjer, så de kan levere det, som der forventes af dem. Derfor bør I købe computer, eksterne skærme osv. til de ansatte, hvis I mener, at det er det, som de skal have for at få succes.

I kan finde alle de ting hos sharkgaming.dk, hvor de har computere med en ufattelig ydeevne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *