Nyheder

Er din webshop klar til at få mest muligt ud af Black Friday?

Så varer det ikke længe før årets største shopping dag igen står for døren. Der er i år kæmpe store forventninger til, at alle rekorder bliver slået.

Sidste år var et fantastisk år for onlinehandlen. Mon ikke at trenden bare fortsætter og fortsætter? I denne artikel kan du finde nogle tips til hvordan du optimerer salget på Black Friday.

Gør brug af nyhedsbreve

Du kan godt forvente at forbrugerne sidde klar på Black Friday, klar til at slå til, lige så snart de ser de gode tilbud på nettet. Derfor er du også nødt til at være synlig konstant på denne ene dag. Du kan gøre dig klogt i at have flere forskellige nyhedsbreve klar, som er sat til at komme ud på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Hvis du har mulighed for det, så segmenter dine nyhedsbreve således at de rammer en bestemt målgruppe. Dermed kan du ramme meget mere præcist, og vil du også se en langt højere konvertering, end hvis du sender det samme nyhedsbrev til alle.

Brug de sociale medier effektivt

De sociale medier er i den grad komme for at blive. I de første mange år var der dog mange, som ikke troede på, at de kunne fungere som platform for salg. Dette har dog vist sig ikke at holde stik, og de sociale medier er i dag et vigtigt værktøj at benytte sig af i kampen om at skaffe flere salg. Op til Black Friday kan du poste videoer og billeder, hvor du demonstrerer de produkter, som du forventer at sælge mest af. Dette engagerer brugeren, og forhåbentligt kan du få dem ind på din side, og få dem til at lægge varen i kurven.

Hold kundeservicen helt i top

På Black Friday bliver forbrugeren bombarderet med tilbud. Derfor skal det gå stærkt, hvis man gerne vil have de bedste varer i kurven. Dette betyder dog også, at man kan komme i tvivl og gerne vil have noget hurtigt og effektiv hjælp. Som forbruger er det dejligt nemt, hvis der er en chat-funktion, hvor man kan sende en besked, og stille spørgsmål omkring det enkelte produkt. Hvis du har en god kundeservice på din shop, så er der også større chance for at forbrugeren kan finde klarhed i hvad de skal vælge, og dermed købe hos dig.

Hvad forventes at sælge godt til Black Friday?

Små hurtige julegaver – Rigtig mange vælger at købe årets julegaver på Black Friday. Dette kan der spares rigtigt mange penge på at gøre. Hvis du mangler inspiration til at finde gaveideer, så se denne side, med gaveideer til ham.

Oplevelser – Salget af især oplevelsesgaver og gavekort er stærkt stigende. Flere og flere vælger oplevelsesgaver, for at få mere indhold i livet og opleve noget nyt. Se denne side og find gode tilbud på oplevelsesgaver.

Tøj – Tøj er noget af det, der bliver solgt aller mest af på Black Friday. Her kan du som forbruger også forvente at finde nogle rigtig gode tilbud på mange af de store webshops indenfor mode.

Elektronik – Det forventes at især virtual reality vil blive et af de helt store gavehits under årets juletræ. Derfor kan vi også forvente at se en masse grej indenfor denne kategori blive solgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *