Nyheder

Flere virksomheder vælger BMW leasing

Når virksomheder skal ud og kigge efter firmabil eller flere, så kan det godt blive en større udskrivning økonomisk. Med mindre man overvejer at lease. Erhvervsleasing er og har længe været en ganske favorabel måde at komme uden om de store indkøb. F.eks. kan man lease en BMW 525 til 67.817 kroner i engangsydelse og derefter 3.426 kroner i månedlig leasing afgift. Det er så også inklusiv serviceaftale, hvilket medfører at der er flere og flere virksomheder der benytter muligheden.Det er ret enkelt og overskueligt. Erhvervsleasing af en BMW påvirker hellere ikke virksomhedens likviditet i samme omfang, som køb af en bil for virksomhedens kapital. Virksomheden har derved mere kapital tilgængelig ved erhvervsleasing end de vil have ved at købe bilen selv. Likviditeten bliver især påvirket, hvis virksomheden skal have en flåde af firmabiler til rådighed.

Udskiftning hyppigt firmabilen til en ny

Mange vælger også denne løsning velvidende at man kan udskifte bilerne en gang hvert 3. år. Til helt nye biler. Det er der mange der synes giver virksomheden det rigtige image. Fornyelse, og at det oser af kvalitet, god smag og fornuft. En firmabil er jo på en måde virksomhedens repræsentant udadtil. Den afspejler de værdier firmaet står for. Hvis du leaser en BMW er det helt sikkert at image er i højsædet. Der er intet overladt til tilfældighederne.

Men når alt kommer til alt, så er leasing af firmabiler helt sikkert en super måde at holde bilflåden ny og driftssikker, uden at man skal ud og lånefinansiere en kæmpe sum penge.

Erhvervsleasing eller splitleasing

Et stort spørgsmål når man skal lease en bil til virksomheden er, om den skal erhvervsleases eller splitleases. Der er fordele og ulemper ved både erhvervsleasing og splitleasing. Erhvervsleasing er fordelagtigt, hvis bilen kun bliver brugt til erhvervskørsel, eller hvis man bruger bilen meget privat. En stor ulempe ved erhvervsleasing er hvis man bruger bilen privat, at man bliver beskattet af fri. Beskatningen er det samme lige godt om du kører meget eller lidt, derfor kan det blive dyrt, hvis du kun bruger bilen minimalt privat. Splitleasing er en ny form for leasing der er kommet de senere år, denne leasingform går ud på man deler udgifterne, mellem virksomheden og privatpersonen der er tilknyttet leasingbilen. Splitleasing er især fordelagtigt når man kun bruger bilen til små ture privat, da man ikke bliver beskattet af fri bil ved splitleasing. Men hvis bilen bliver brugt meget privat, er det i de fleste tilfælde billigere, at erhvervslease en bil og blive beskattet af fri bil.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *