Nyheder

YouSee går til angreb mod streamingtjenesterne

De sidste par år har streamingtjenesterne oplevet en enorm vækst. Den fleksible måde at få underholdning på, er løbende blevet utrolig populært. Det tiltaler danskerne såvel som resten af verden, at have mulighed for selv at vælge hvad der skal ses, hvornår og samtidig uden reklamer.

Det er især streaming tjenester såsom Netflix og HBO, der har oplevet den enorme stigning i oprettet abonnenter.

Færre betiller de store TV-pakker

Denne tendens har haft stor påvirkning på, hvordan man tidligere så TV på, hvilket tydeligt kan ses hos Danmarks helt store TV udbydere. Det TDC-ejede YouSee oplevede i første halvdel af 2014, en nedgang på brugere med den store traditionelle TV-pakke på 13 procent. Brugere af den lille TV-pakke steg til gengæld med utrolige 27 procent i samme periode, hvilket vidner om at adfærden for TV underholdning i den grad, har ændret sig for de danske brugere. De danske kunder vælger den lille TV-pakke, hvortil der potentielt er bliver suppleret med en streamingtjeneste ved siden af.

Bedre billede og signal med Kabel

Streamingtjenesterne er smarte i den forstand, at man kan underholdes på tværs af flere enheder. Det er muligt på de fleste streamingtjenester, at se indholdet fra både TV, Computer, Tablet og smartphone.

Det bedste billede og lyd kommer dog fra Tv’et, og dette vil også blive et af slåpunkterne fra YouSee. Billedsignalet går langt bedre igennem kabler, end direkte som et trådløst signal på den transporterbare computer, tablet eller smartphone. Det samme gælder lyden, hvor kabelsignalet og højtalerne fra Tv’et der hjemme, igen vinder over de andre enheder.

Få mere information omkring kabler, der kan være med til at forbedre din TV oplevelse her

Forsvaret – On demand

I første halvdel af 2014 oplevede Danmark en stigning på streamingabonnementer, der gik fra 110.000 til vanvittige 816.000. Den enorme vækst har sat fokus på den ændrede adfærd hos TV brugerne, hvilket har fået YouSee til at måtte tænke i nye løsninger, hvad angår udformning af traditionelle TV-pakker.

YouSee forventer at On demand funktioner, vil være vejen at gå i fremtiden. Det er klart, at det tiltaler brugerne af streamingtjenesterne, at det er muligt at få underholdning når DE vil.
Derfor vil den danske TV-kæmpe i fremtiden udbyde TV-pakker, hvor det er muligt at se traditionel TV, når brugerne har lyst. Med dette fokuspunkt skal det samtidig lykkes at fastholde danskernes interesse for den almindelige TV underholdning

Stort TV-aktiv

Det kan være svært for kunderne, at finde frem til den perfekte streamingtjeneste. De forskellige tjenester udbyder forskellige serie, og det kan være et dilemma, at skulle vælge mellem tjenesterne, hvis de alle udbyder lidt af hvert, som man gerne vil se.

For at imødekomme de mange forskellige ønsker, vil YouSee i fremtiden gøre det muligt at kunne vælge frit fra deres store TV-arkiv. På den måde vil det være muligt for kunderne, at vælge frit mellem alt indhold, så de kan se hvad de har lyst til, hvornår de har lyst.

Tidligere har det være muligt, at spole udsendelserne tilbage, hvis det pågældende program stadig er i gang. Med den nye løsning vil det altid være muligt, at få adgang til alt indhold, der har været vist på TV.
Denne måde skal gøre de større TV pakker mere attraktive, og forhåbentlig skabe en større efterspørgsel efter den traditionelle TV underholdning.

Samtidig vil det være muligt at finde interessant indhold på tværs af alle målgrupper, da YouSee´s egne streamingtjenester, der blandt tilbyder et udvidet sortiment til børn, ligeledes vil være en del af de større pakkeløsninger.
Den store pakke, vil gøre det overskueligt for kunderne, da de både for mulig for at se traditionel TV, når kunden selv har lyst, samtidig med YouSee´s egne tillægstjenester også inkluderes.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *