Guides

Gode råd og tips til at øge din værdi på arbejdsmarkedet

Rigtig mange vil tops i deres karriere. Allerede i gymnasiet mærker man konkurrencen, som følger os hele vejen op igennem studiet og ud på arbejdsmarkedet. Selvom de fleste os har det godt med hinanden, kan man alligevel ikke undgå at mærke, at konkurrencen er intens.

Det vises meget tydeligt ved alle de attraktive jobopslag, hvor der minimum er et tocifret antal af ansøgere. Selvom man er dygtig til sit arbejde, er det derfor ikke så ligetil at komme til tops. Det handler om at se sig selv som en vare og gøre den vare så værdifuld som muligt ved hele tiden at udvikle sine kompetencer. Vi guider dig.

Den personlige udvikling

Selvom du skal se dig selv som produkt, er det, at du er menneske trods alt dit største aktiv. Derfor er det vigtigt, at du hele tiden er i gang med en proces af personlig udvikling. Det er vigtigt, at du ikke bare går i stå bare fordi, du excellerer i lige det, du laver.

Ved at arbejde med din personlige udvikling bliver du mere fleksibel i din hjerne og opnår derved flere handlemuligheder som både menneske og medarbejder. Din horisont bliver større, og du får pludselig øjnene for nye muligheder. Virksomheder vil så gerne have proaktive medarbejdere, og det er præcis, hvad du bliver ved af fokusere på dine personlige udvikling.

Dine digitale kompetencer

Mange argumenter for, at vi lever i en postmodernistisk verden, men faktisk er det mere præcis at sige, at vi lever i den digitale tidsalder.

Den digitale transformation er over os, og det gælder hele vejen fra ledelsen og ned gennem virksomheden. Mange direktioner og bestyrelser har svært ved at følge med, og personer der virkelig har et indgående kendskab til digitale processer, er derfor virkelig i højsædet. Hvis du sidder i en eller anden form for bestyrelse, er det derfor en god ide at starte i et kursus i ledelse, hvor du blandt andet højner dine digitale kompetencer. Klik her hvis dette lyder interessant.

Det er svært at præcisere præcis, hvad du skal kunne, da der er så meget, men et område hvor der opleves rigtig meget vækst er indenfor online marketing. Det går ikke længe før online marketing fylder mere end den traditionelle markedsføring.

Endnu er der mange ledelser, der ikke har forstået den fulde værdi for online marketing, men i takt med den digitale transformation bliver mere integreret i virksomhedsledelse, vil betydningen gå op for de enkelte med ansvaret. Her vil det være en god ide for dig at være på forkant.

Det betyder ikke, at du skal kunne snakke med på komplekse sager vedrørende Facebook-annonencering, PPC, SEO, Marketing Automation og så videre. Så længe du forstår, hvad de forskellige ting er og ikke falder igennem til et møde, hvor disse vertikaler bliver nævnt, er du meget bedre stillet end de fleste.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *