Guides

Få hjælp til at kigge på jeres erhvervslejekontrakt

Da man kan ordne det meste over computeren, ser man i højere og højere grad, hvordan folk styrer deres forretning hjemmefra. Det er ikke længere nødvendigt, at man har et kontor, hvor man kan udføre sit arbejde. Dog kan det fortsat være fordelagtigt, hvis ens forretning begynder at vokse sig større. For på trods af, at man sagtens kan have medarbejdere siden rundt om i landet ved hjælp af internettet, er der stadig en del fordele ved, at man har sit eget sted. Først og fremmest giver det en anden dynamik, når man arbejder side om side.

Man kan lettere spare med hinanden, og samtidig har man også bedre mulighed for skabe et godt kollegaskab. Dog er det selvfølgelig også en ekstra udgift, hvis man pludselig skal til og betale husleje også, og det kan sagtens tage lidt tid at finde det helt rigtige sted.

Når man så endelig står med det rigtige sted foran sig, er der en masse ting, som man skal have på plads. Der er selvfølgelig alt det praktiske, hvor man skal få rykket alle ting og få installeret ens medarbejdere, men der også nogle lidt mere krævende ting, såsom at man skal have fuldstændigt styr på ens lejekontrakt. De fleste vil selvfølgelig være i stand til at læse lejekontrakten, og i mange tilfælde vil man også få en form for vejledning med.

Dog er det utrolig vigtigt, at alt er helt korrekt, når man har med denne kontrakt at gøre, og derfor kan det også være en utrolig god idé, hvis man får fingrene i en advokat, der kan give en hjælpende hånd i forbindelse med at kigge kontrakten igennem. Udover at en advokat vil kunne forklare de ting, som man måske selv har svært ved at forstå, kan advokaten og spotte, hvis der er noget i kontrakten, der ikke er fordelagtigt for forretningen.

Find en advokat, der har styr på sine ting

Der er uendelig mange muligheder for at finde en erhvervsadvokat. Derfor har man altså som virksomhedsejer også mange at vælge imellem. Dette er selvfølgelig godt, for på den måde har man bedre mulighed for at fingrene på den helt rigtige. Dog er det samtidig også udfordrende, for det er svært at vide, hvornår man har fundet den helt rigtige. Hvis man ikke har haft fat i en erhvervsadvokat, kan det være svært at vide, hvad man skal lede efter.

Derfor kan det også være en god idé, hvis man ringer advokaten op, hvor man eventuelt kan fortælle om lejekontrakten, så vedkommende forstå, hvad sagen drejer sig om, og dermed kan fortælle, hvad der kan tilbydes. Derudover kan det også være en fordel, hvis man tager en snak med nogle af ens bekendte, der måske også har haft fingrene i en advokat i forbindelse med eksempelvis tjek af lejekontrakt.

Få styr på dine forventninger

Selvom det selvfølgelig er en rigtig idé at have en professionel indover inden, at man skriver sin erhvervslejekontrakt under, er det fortsat også nødvendigt, at man selv sætter lidt tid af til at læse denne. Det kan nemlig have fatale konsekvenser for ens forretning, hvis man pludselig overskrider nogle af de ting, der står i lejekontrakten.

Man kan eksempelvis risikere at blive smidt på gaden, og det kan blive delt offentligt, hvilket vil have indflydelse på firmaets ry. Derfor skal man altså sætte utrolig meget tid af til, at man kan læse denne igennem. Samtidig vil man også få mere ud af samarbejdet med advokaten, hvis man kan stille spørgsmål ved de ting, som man er usikker ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *