Guides Nyheder

Driller teknikken nogle gange på din arbejdsplads?

Ofte når der skal holdes møder, laves oplæg for kunder eller for specifikke afdelinger på arbejdspladsen driller teknikken. Det kan være, at det driller at få præsentationen op på den store skærm gennem stik, chromecast eller andre smarte ting. Det er meget irriterende, men her kan du finde brugbare løsningsforslag.

Er der en løs forbindelse?

Det er en super ærgerlig situation, når teknikken skal virke, og den ender med at svigte. Man ser både dum og teknisk udfordret ud, og det er også irriterende for dem, der skal være vidne til dit oplæg.

Måske bliver du nødt til at vise dem præsentationen direkte på din computerskærm, og det er altså bare ikke helt det samme, og derfor bliver det højest sandsynligt ikke et lige så godt oplæg, som det kunne hav været.

Det kan også være, du er gået i gang med dit oplæg, og det hele fungerer, og der så lige pludselig sker en teknisk udfordring, så det hele kortslutter, og skærmen går i sort. Der står man så igen og føler sig dum og uprofessionel. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at de stik og ledninger, man bruger, er i god stand, så der ikke er en løs forbindelse.

Lad det ikke være op til tilfældighederne

Nogle medarbejdere har ofte den tilgang, at hvis det virker, så er man heldig, for de fleste gange svigter teknikken. Det er jo virkelig ærgerligt, hvis det er sådan, det skal være.

Hvis den virksomhed, du er ansat i, får besøg udefra fra kunder og samarbejdspartnere, går det simpelthen ikke, at teknikken ikke virker. Hvis det er noget, som sker ofte, får kunden det helt forkerte billede af virksomheden, og til sidst kan dette måske lede til, at kunden vælger en anden udbyder.

Derfor kan det godt betale sig at finde på en løsning, der er holdbar og stabil, så det ikke er tilfældigt, hvorvidt præsentationen eller skærmen kan komme op på det store lærred, hvor alle kan se. Det ville være godt givet ud, hvis du som ansat tog initiativet til at få gjort noget ved det. Det ville nok give dig nogle point på kontoen og et klap på skulderen fra de fleste.

Brug godt udstyr

Hvis I har en helt standard projektor, hvor ens computer sættes til, så skærmen vises på det store lærred, så er det ledningerne og stikkene, der skal være i orden.

Hvis I har valgt en chromecast, kan det variere meget, hvad den lige er i humør til. Derfor anbefales det at være på den sikre side, ind til der er noget endnu bedre på markedet.

I gør altså klogt i at vælge gode kabler og stik i god kvalitet, så der ingen løse forbindelser er. I kan blandt andet finde lyskabler hos DJ Huset, som er kendt for deres brede udvalg gode kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *