Nyheder

Så meget elsker danskerne parfume

Parfume er, og bliver en utrolig populær vare i butikker, både fysiske og webshops. Cirka 8-10 danskere i alderen mellem 18-40 år benytter parfume, mindst 5 gange om ugen. Dette viser nye undersøgelser, der ligeledes viser, at parfume fortsat er at finde, på ønskesedlerne både til mænd og kvinder.

Men lækre dufte er ikke kun at finde, ved de traditionelle parfumer vi sprøjter på vores krop, eller tøj om morgenen. Danskerne er udsat for meget mere parfume i dagligdagen, fra en lang række produkter man kommer i nærheden af i løbet af dagen.

Dette har fået parfumeindustrien til at vokse sig helt enorm, da parfume i produkter, man ikke forbinder med traditionel parfume, udbredes mere og mere.

Årets juleønske 2015

Den store internetportal Pricerunner, foretager hver år en undersøgelse af, hvilke ønsker danskerne har til gaverne under juletræet. Det er 10. år i træk, at Pricerunner foretager undersøgelsen, og det viser sig, at der tegner sig et mønster af klassiske juleønsker, med en lille variation af nye overraskelser. Det er overraskelser, der kan have noget at gøre med trends, som periodisk er oppe i tiden.

Parfume er et sikkert ønske på danskernes top 15 liste, og har været det igennem alle 10 år. I 2015 lå parfume på kvindernes liste som nr. 4. Hos mændene er parfumen kravlet ned på en 13 plads i 2015, men har i de tidligere år været indenfor top 10.

Du kan finde den perfekte parfume billigt, til næste års julegave på Prispresseren.dk

Vi er udsat for meget mere parfume end vi tror

Parfume er i en lang række produkter, som man ikke lægger mærke til. Parfume er nemlig blevet så udbredt i en bred vifte af produkter, at man ikke lægger mærke ti,l at man er disponeret for parfume det meste af dagen. Det er specielt i hudpleje og shampooprodukter, der oftest er parfume i. Man kan som forbruger sågar have præferencer for et givent produkt, på baggrund af den parfume ”mærket” benytter.

Men parfumevirksomheder er gået så langt, at det også kan forekomme på fødevarer, såsom citrusfrugter, hvor parfumen er med til at forstærke duften af citrus.

Flere bruger parfume på kroppen

Parfume på kroppen, som traditionel parfume der sprøjtes på, eller som hudplejeprodukt eller hårspray, bliver brugt i stigende grad.

Hver 8. dansker går med troen om, at de ikke kommer i kontakt med parfumer i løbet af dagen. Men i dag er dette næsten umuligt, og man skal altså som dansker gøre sig umage, for slet ikke at komme i kontakt med de velduftende parfumer, på den ene eller anden måde i løbet af dagen.

De fleste ved, at for meget parfume i løbet af dagen ikke er godt for kroppen, men det er de færreste der ved, hvor meget de rent faktisk kommer i kontakt med parfume i løbet af en dag.

Undersøgelsen viser, at hver anden dansker smører sig ind i Cream og hver 3. vasker hænder op til 10 gange om dagen.  Disse produkter er ofte forbundet med en duft, og man er altså alene ved disse tilfælde udsat for parfume mindst 10 gange på en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *