Guides

Tag dine medarbejder med på kursus og gør dem til eksperter

Sidder i som virksomhed og arbejder med f.eks. SharePoint eller de mange Microsoft Office programmer, kunne det måske tænkes at nogle af dine medarbejder havde brug for en opfrisker. Programmerne opdaterer sig ofte og får løbende nye funktioner og det er derfor en god ide at følge med, så man kan udnytte programmerne fuldt, når nu man betaler for dem.

Ved at tage sine medarbejder med på kursus, viser du at du interesser sig for dem og deres udvikling, samtidig med at alle parter investere i efteruddannelse. Læs mere om disse kurser og mulighederne for at deltage nedenfor. Det er en investering for dig og dine medarbejders fremtid.

Et billede, der indeholder indendørs, person, væg, bærbar computer

Automatisk genereret beskrivelse

Skal alle kollegaer på kursus eller kun udvalgte?

Når man som leder har besluttet at det er tid til at sende nogen medarbejder på kursus, er det store spørgsmål ”Hvem har brug for et kursus? Alle? Eller kun enkelte?”. Nogen har måske decideret mere brug for det end andre, og andre føler sig fint opdateret.

Programmerne får hele tiden opdateringer, og ofte kan det for nogle være svært at følge med. Følger man ikke med, ender det med at man ikke udnytter programmets mange funktioner fuldt ud.

Det er derfor en god ide at vise sine medarbejder at alle har mulighed for at tage på kursus og dermed vise interesse for dem alle sammen. Dem der så vælger at tage med, viser både interesse overfor virksomheden og dens udvikling, men også deres egen personlige udvikling, hvilket viser engagement. At vise engagement overfor ens ledere, kan gå hen og betyde noget for fremtiden.  

Hvordan finder jeg de rette kurser til mine medarbejder?

Der er mange udbydere af diverse kurser til virksomheder og det kan være svært som arrangør i virksomheden, at vælge hvad der er bedst og som har de bedste forudsætninger for bedst læring. Derudover skal man også vælge det rigtige kursus eller kurser. Det skal være noget der gavner mest og som skaber en udvikling fremover.

Der kommer derfor en anbefaling herfra. Peoplenet er Danmarks førende leverandører af kurser indenfor Microsoft Office programmerne og SharePoint. De har uddannet mere end 60.000 personer og afholdt langt over 10.000 kurser.

De har alle programmerne, som mange virksomheder arbejder med til dagligt og man kan her vælge at kombinerer flere af programmerne og få en samlet kursusrabat. På den måde kan man blive opdateret på mere end ét program. Har du lyst til at høre mere om Peoplenet, kan du læse mere på Peoplenet.dk eller kontakte dem via telefonen. De har fået mange rosende ord fra tidligere kursister og de kan helt sikkert være med til at udvikle dig og dine medarbejdere.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *