Nyheder

Pokemon Go – Revolution af spilindustrien

Revolutionering af spilindustrien, kombinere leg og sundhed.

Nintendo har hid til været kendt for deres spilkonsoller, såsom Commadore-64 og senere hen, den populære spilkonsol WII. De har ligeledes styret markedet med deres såkaldte, Gameboys, op igennem 90’erne.

Pokemon har været et hit blandt mange børn og unge de seneste to årtier, men er altså nu blevet revolutioneret på ny. Et samarbejde mellem Niantec og Nintendo, har nemlig kunne skabe deres eget univers via GPS, så man i dag kan blive en ægte ”Pokemon træner”. Dette sker ved hjælp af en gratis app, som er tilgængelig for alle med et IOS eller Android styresystem på deres smartphones.

Pokemon har i sig selv altid været mere eller mindre kendt og populært. Det der skiller sig helt ud denne gang, er måden hvorpå man kan spille det. Det tvinger nemlig brugeren, til at rejse sig op, og komme udenfor. Til forskel for så mange andre spil, kan man ikke blive sidende hjemme i sofaen.

Det skaber ikke blot mere motion til de unge mennesker, men påtvinger sig også interaktioner med fremmede, der kan give hjælp til hvilke retning man skal begå sig. Netop disse to emner, har bekymret den ældre generation meget, da deres børn er vokset op med en Ipad i hånden. Ipads har tidligere været forbundet med forglemmelse kreative leg, og interaktioner der skulle lede til venskaber.

Nintendos aktier er steget med 54% på blot en uge, hvilket har givet konkurrenter øjnene op for dette markeds potentiale. Man håber og forventer derfor, at man kommer til at se meget mere til denne spilleform i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *