Guides

2 ting alle tøjbutikker skal gøre for at øge omsætningen

Fysiske butikker har generelt kunne mærke stigningen i antal salg. Selvom at onlineshopping er en meget større del af vores hverdag, så er der stadig en plads for fysiske butikker.

Problemet er at de fleste tøjbutikker ikke har styr på de grundlæggende ting der kunne øge antallet af kunder og salg.

Vi vil i denne artikel lære dig hvordan du øger salget ved at ændre de 2 vigtigste ting i din tøjbutik.

Træn dine ansatte i at sælge korrekt

Den første ting som kun få har styr på, men som kan øge dit salg er korrekt salgstræning til dine ansatte.

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Hvis dine ansatte siger det, så mister du en masse omsætning. Årsagen til dette er at kunder automatisk svare nej til dette spørgsmål, også selvom de rent faktisk har brug for hjælp.

En meget bedre måde at hjælpe kunderne (og sælge til dem) er at få dine ansatte til at spørge om følgende:

Ansat: Er det første gang du besøger butikken eller har du handlet her tidligere?

Kunde siger enten ja eller nej, men det er underordnet

Ansat: Perfekt, vi har nemlig lige lanceret vores nye program for nye kunder / kunder der har handlet tidligere, vil du have lyst til at prøve det?

Herefter skal dine ansatte spørge ind til hvad kunderne normalt går i, og hjælpe dem med at komme med forslag til hvordan de kan forbedre deres stil.

Hvis du bruger denne simple taktik, så omsætter du mere, får gladere kunder og ansatte.

 

Indret din butik korrekt

Den anden ting som kun få har styr på, men som kan øge dit salg er at du skal præsentere dit tøj korrekt. Det skal være en oplevelse at gå ind i din butik, og den skal være let at finde rundt i.

Det gode er:

Det er ikke så svært at indrette din butik så længe du har fokus på nogle enkelte ting.

  • Sørg altid for at dit tøj er strøet, bukserne hænger på buksebøjler, så de ikke krøller og de andre modeller, som ikke hænger til udstilling er lette at kigge se størrelserne på. Hvis du stadig bruger normale bøjler, så kan du klikke her for at bøjler, der ikke får bukserne til at krølle.

 

  • En anden god ting er at have dukker med den nyeste mode eller forslag til sammensætninger af tøj, som kunderne kan se på. Det gør det meget lettere at få ny inspiration til en ny stil.

 

  • For at gøre det let at finde rundt i butikken, skal du have et gennemgående system. Del butikken op i dametøj, herretøj, børnetøj eller hvad der giver mening for din butik.

 

Hvis du både indretter din butik korrekt og træner dine ansatte i at sælge korrekt, så vil du opleve en stigning i din omsætning omgående.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *