Uncategorized

Gode råd til at organisere dit arbejdsbord

Det kan være ganske forstyrrende at arbejde ved at rodet skrivebord med post-its og to-do-lister flydende over det hele. YouTube-kanalen VasseurBeauty sammenligner dette med, at når man køber et nyt smart outfit til træning, så er man mere motiveret til at træne. Med dette mener hun, at et ryddet og nydeligt skrivebord vil øge motivationen for arbejde. Hun bringer derfor gode råd til at organisere sit skrivebord, for at optimere arbejdsglæden.
Første opgave er at fjerne alt fra skrivebordet. Når skrivebordet er ryddet, kan man med fordel gøre det rent, så man har det ideelle grundlag, for at organisere et pænt arbejdsbord. Ydermere skal man også fjerne alt indhold fra skufferne. Man kender sikkert til, at når man åbner en skuffe, så flyder indholdet frem og tilbage. Derfor er rådet fra VasseurBeauty, at man anskaffer sig ruminddelere til skufferne. Dermed vil man nemmere kunne opretholde orden i skufferne.
Hun bringer ydermere gode råd til at organisere post-its på smarte måder, gode råd til at fjerne rod med ledninger osv. Se mere i videoen herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *