Nyheder

De store størrelser shopper online

Når almindelige størrelser ikke passer og det gør de ikke for flere og flere. Så er det slet ikke så let at gå ud og shoppe modetøj. For mange er det en trist fornøjelse, der bare skader selvtilliden og ikke bringer noget smart med sig.

Online modebutikker med tøj til store mænd og kvinder er ikke noget nyt fænomen, nyheden er at det er en kæmpe succes og denne særlige niche i tøjbranchen vokser sig større og bedre dag for dag. Her slipper man for at klemme sig ind i et prøverum og tale med ekspedienter, der ikke har forståelse for de særlige krav en fyldig figur stiller til påklædningen og det er noget mange er glade for.

Plus size e-handel hitter stort

Både større damer og herrer køber i dag med stor fornøjelse alt deres tøj via e-handel og flere begynder at se fidusen. Her kan man finde aktuelt modetøj og må ikke bare lade sig nøje med uformelige telte af ringe kvalitet og i tilfældige farver.

Modebranchen begynder også så småt at få øjnene op for denne købestærke, men tidligere lidt oversete gruppe kunder og flere af de smarte brands begynder at designe i større størrelser end bare 40. Nu hvor det er blevet lettere at få fingre i smart stort tøj, begynder kunderne også at stille krav, så alt i alt er der en spændende udvikling i gang på feltet.

Kend din størrelse, hvis du vil e-handle

Af frygt for, at tøjet ikke passer, har mange med en fyldig figur en tendens til at bestille deres tøj ekstra stort. Er tøjet decideret designet til plus size, så skal man absolut ikke lægge et par numre til, for det passer helt sikkert. Anskaf gerne et målebånd, så er det lettest at finde den korrekte størrelse vi de forskellige brands målskemaer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *