Guides

Sådan rejser du verden rundt, mens du arbejder på din startup

Over halvdelen af alle iværksættere siger at frihed er det vigtigste for dem. Problemet er at en stor del ikke mener, at de ikke har frihed, selvom de har deres egen virksomhed. De tror først, at de får frihed, når de sælger deres virksomhed. Der er mange af de samme personer som syntes at frihed hænger sammen med at kunne rejse og opleve verdenen. Vi vil i denne korte artikel give dig en guide til, hvordan du rejser verden rundt, mens du arbejder på din startup virksomhed.

Vælg en virksomhed er passer til din nye livsstil

Den første ting du skal have styr på er hvilken type virksomhed, der giver bedst mening at have, mens du rejser rundt. Den bedste type virksomhed at drive, mens du rejser rundt er en online virksomhed. Når vi siger en online virksomhed mener vi en virksomhed, som du kan drive fra en computer.

Du kan sagtens sælge et fysisk produkt, hvor du har et lager med medarbejdere der sender pakker afsted. Du skal derfor være dygtig til online markedsføring, da din vigtigste opgave er at få nye kunder til at købe dine produkter eller ydelse.

Da din virksomhed er online baseret kræver det at du har et sikkert webhotel til at hoste din hjemmeside. Du kan klikke her, hvis du gerne vil have oversigt over de forskellige webhoteller til at hoste din hjemmeside.

 

Strukturer din hverdag så du kan opleve landet

Den anden ting du skal have styr på, er hvordan du strukturerer din hverdag, når du rejser rundt og oplever verden. Hvis du vil have succes med din egen virksomhed kræver det at du arbejder meget. Du skal derfor finde en balance hvor du både kan arbejde, men samtidigt opleve de steder du rejser hen.

Du skal derfor ikke arbejde på de samme tidspunkter af dagen, som andre mennesker vil gøre. Det bedste tidspunkt at opleve det land du er i er oftest om dagen, hvilket er det tidspunkt mange mennesker arbejder.

Vælg derfor at arbejde om morgenen, hold fri midt på dagen og begynd at arbejde om aftenen igen.

 

Få styr på skat

Den tredje ting du skal have styr på, er de praktiske oplysninger omkring skat og visum når du arbejder fra forskellige steder i verden.

Tilværelsen som digital nomade, hvor man rejser ofte, og ikke har nogen fast adresse skaber nogle gråzoner, når det kommer til skat.

Du kan slippe for den danske topskat og generelt høje skattesatser, ved at oprette dit firma i et andet land. Du skal dog overveje hvor dine kunder bor før du opretter et firma i et andet land.

Hvis du har mange kunder i Danmark kan det godt betale sig at oprette dit selskab i Danmark, fordi det giver en større tykhed hos kunderne.

Hvis du har flere spørgsmål omkring skat eller andre ting kan du finde svar på www.startupsvar.dk

 

Få styr på rejsevisum

Du skal teknisk set søge et arbejdsvisum i de lande du rejser til, men i praksis kan du sagtens rejse rundt på et turistvisum. Dette er igen en gråzone, da det er meget svært for myndighederne at tjekke om du arbejder i landet, fordi det foregår på en computer.

 

 Hvis dit mål med at arbejde og starte din egen virksomhed er at få frihed til at rejse når du vil, så start allerede nu. Der er ingen årsag til ikke at gøre det nu. Det eneste der holder dig tilbage er din frygt for at træde ud af din komfortzone.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *