Nyheder

Marketing Camp – For dig der vil tage e-handel til næste niveau

Beskæftiger du dig til dagligt med online markedsføring og e-handel, er det en fejl, hvis du aldrig før er stødt på Marketing Camp. Et event, der samler de absolut klogeste, skarpeste og mest kreative hjerner inden for e-handel og markedsføring på nettet i Danmark. Her kan du være sikker på at gå hjem med bagagen propfyldt af ideer, muligheder, nye vinkler og informationer, du bare må hjem og læse mere om.

Marketing Camp er et koncept udviklet af Ib Potter, der nu igennem flere år har været vært for Danmarks største konference inden for netop dette felt. I 2016 var der hele 350 deltagere, der på otte timer fik lov til at høre 24 skarpe talere dele glædeligt ud af tips, tricks, fifs og ideer til, hvordan du kan nå endnu længere med din online forretning.

På selve dagen vil der være sørget for alt lige fra morgenbrød til kagebord, og undervejs har du rig mulighed for at netværke med alle de øvrige deltagere til arrangementet. Er du åben og udadvendt, er der ingen grænser for, hvor mange guldkorn du kan ende med at tage med dig hjem.

En god tommelfingerregel er selvfølgelig også at hjælpe andre på dagen med det, du har ekspertise inden for. Og sidst, men ikke mindst, er det utrolig vigtigt at tage en notesbog, eller måske endda to, med dig, da du uden problemer vil få noter nok til at fylde den første ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *