Guides

3 nicher, du ikke skal lave webshop i

Har du en lille iværksætter i maven og godt kunne tænke dig at starte din egen webshop op, vil du med garanti, kunne få noget ud af denne artikel. Det kan være svært, at vælge hvad ens webshop skal sælge og hvilke områder der i forvejen har hård konkurrence?

Spørgsmål som disse vil blive besvaret i nedenstående og forhåbentlig kan det give dig inspiration til, hvilke områder og brancher du ikke skal lave din webshop i.

Mobiltilbehør

Mobiltilbehør er et område, som du ikke bør lave din webshop i, da der i forvejen findes mange store etableret brands, såsom Elgiganten og Power, der sælger mobiltilbehør. For en lille nystartet webshop vil du ikke have nogen chance for at kunne konkurrere imod dem.

Samtidig er der i løbet af de sidste par år, startet rigtig mange små webshops op med salg af mobiltilbehør i form af powerbanks og andet. Hvoraf de fleste af dem også lukker igen, da de får for stor konkurrence af de mange i forvejen store etableret elektronik virksomheder, der sælger selvsamme produkter.

Småelektronik

Småelektronik kunne være oplader til diverse enheder eller andet elektronik. Problemet med at sælge disse ting i en webshop er, at det kan være svært for en lille ny webshop, at skabe troværdighed og professionalisme.

I forvejen har vi store elektronikkæder i Danmark, der er i hård konkurrence med hinanden og dermed vil du have en endnu mindre chance for at blive synlig, hvis du forsøger at tage kampen op.

Dermed ikke sagt at det er helt umuligt, men det kræver en hel del forarbejde og nogle gode ressourcer, hvis du vil ind i en sådan branche, hvor der er ekstrem hård konkurrence fra start af.

Intet er umuligt i denne verden, men du må også være realistisk og se på evt. andre nicher, hvor du vil kunne have en større chance.

Tøj

Tøjbranchen og tøj generelt er endnu en af de brancher, som du bør holde dig fra. Både internationalt og i Danmark er der flere velkendte og store spillere som Zalando, Miinto og Asos, hvor alle sælger tøj fra populære mærker.

Du vil med stor sandsynlighed heller ej kunne konkurrere i mod dem på prisen, da de ofte køber deres produkter og partier ind i store mængder til fabrikspriser og dermed kan holde deres priser på et væsentligt lavere niveau, end du vil være i stand til på din nystartet webshop.

Forhåbentlig er du nu blevet klogere på, hvilket nicher din webshop ikke skal være i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *