Uncategorized

3 grunde til at du skal opdatere dit internet til fibernet

Kører din virksomhed stadig med almindeligt bredbånd, så kan det være at det er ved at være på tide at du får skiftet til fibernet. Men hvorfor skal du lige gøre det, jamen det giver vi dig 3 grunde til her.

Bedre Hastighed

Fibernet er langt hurtigere end almindeligt bredbånd og det skyldes at fibernet er bygget på optiske fibre der kommer igennem lyslederkabler. Disse lyslederkabler bringer dataene frem og tilbage med lysets hast og det at fibernet bruger lyset til at bringe dine data frem og tilbage, gør at du ikke har brug for telefonkabler. Det almindelige bredbånd bruger kobberkabler som gør at din hastighed bliver langsommere end dit fibernet. Fibernet er et symmetrisk internet som gør at du også kan downloade og uploade lige hurtigt, det har du ikke kunnet gøre før og det er rigtig godt for dig der har en virksomhed hvor der hele tiden skal uploades og downloades filer. F.eks. når du skal lave videoer til din markedsføringsstrategi. For det er jo video der i dag vinder frem på de sociale medier, det er vigtigt at du kan uploade videoerne hurtigt, så du kan komme videre med dine andre vigtige opgaver. Du kender det sikkert at du har brugt rigtig lang tid på at uploade videoer og du har ikke rigtig kunne lave noget andet på din computer, fordi du ikke vil have at det hele går i stå og du så skal starte helt forfra igen. Med fibernet vil du kunne arbejde og uploade dine videoer på samme tid.       

Bedre sikkerhed

Med fibernet vil du også opleve at du får en bedre sikkerhed. Det er rigtig vigtigt nu, efter at GDPR reglerne er trådt i kraft, hvor du skal passe meget bedre på dine kunders oplysninger og du skal kunne bevise over for dine kunder at du passer rigtig godt på deres data. Det er selvfølgelig også vigtigt at du har en beskyttelse af en eller anden form, så din virksomheds internet ikke bliver besøgt af uønsket trafik og måske endda bliver hacket og virksomhedens og dine kunders data bliver udnyttet af en tredjepart. Derfor er det en god ide at have en firewall eller et virusprogram der kan beskytte imod uønsket besøg. Der findes rigtig mange programmer og udstyr til at beskytte virksomhedens og dine kunders oplysninger.    

Det er mere stabilt

Har du en virksomhed der har mange ansatte, så kræver det også et rigtig godt og stabilt internet, så du undgår at der sidder nogle medarbejdere der ikke kan arbejde, fordi dit internet bliver overbelastet. Det almindelige bredbånd er meget mere støjfølsomt på grund af kobberkablerne, hvilket gør at jo længere væk fra centralen din virksomhed ligger, jo mere ustabilt vil internettet være. Det sker ikke ved en fiberforbindelse at dine medarbejdere bliver afbrudt i deres arbejde fordi internettet er for langsomt og der er en større kapacitet, hvilket betyder at dit internet er mere stabilt end det almindelige bredbånd. Der selvfølgelig en ulempe ved fibernet og det er at det endnu ikke er udbredt i hele landet, og det kan selvfølgelig have indflydelse på om du overhovedet kan vælge fibernet. Læs mere om fordelene ved fibernet på Globalconnect.dk.      

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *