Uncategorized

Tyverisikre din virksomhed

Har du prøvet at møde op mandag morgen og det første du møder er en smadret dør, så ved du godt at der har været indbrud i din virksomhed og det er jo ikke fedt. Så vi giver her, 3 måder at tyverisikre din virksomhed, så du kan få dit dyre inventar igen.

Tyverialarm

Et tyveri kan hurtigt blive rigtig dyrt for dig, hvis du ikke kan få dit inventar tilbage igen. Så det første du altid skal gøre, er selvfølgelig at have en forsikring der dækker dit udstyr, hvis uheldet er ude. For det er jo ikke sjovt selv at skulle ud og investere i en masse nyt udstyr. Men en måde at undgå at dit inventar og udstyr bliver stjålet er ved at have en tyverialarm. Der findes mange typer tyverialarmer og det er helt op til dig, hvad der kan betale sig og hvad der er bedst for dig og din virksomhed.  Som standard har tyverialarmsystemer et højt hyl, der gerne skal advare tyvene og sørge for at de flygter fra stedet igen, inden de overhovedet kommer inden for døren. Du kan også få en tyverialarm, hvor der er tågesikring med, så det rum, som du gerne vil have skal være ekstra sikkert, bliver tildækket med røg, så tyvene ikke kan orientere sig og derfor ikke kan stjæle noget som de ikke kan se, er der. Et alarmsystem består af detektorer der registrerer, hvis der er er nogen der overtræder en grænse, herefter bliver der sendt alarm afsted til en vagtcentral, som enten kontakter dig som kunde eller sender en vagt ud, det kommer helt an på hvad det er du aftaler med alarmcentralen.   

Videoovervågning

Du kan kombinere dit tyverialarmssystem med videoovervågning, for at få en større chance for at fange tyven, der har stjålet eller prøver at stjæle fra dig. For med en videoovervågning vil du kunne se hvem det er der laver indbrud og du vil kunne give politiet en person at gå efter, eller i hvert fald et ansigt. Måske er det allerede en de har i systemet og som de derfor nemt kan finde igen.  Videoovervågning kan du også få i flere udgaver. Du kan få et videoovervågningssystem, som du kan tilkoble til din telefon, så du kan holde øje med hvad der sker i din virksomhed. Du skal huske at du som virksomhed har pligt til at skilte med, at du videoovervåger virksomheden.

Brændemærkning

Den sidste løsning som du også kan bruge, er brændemærkning af dit udstyr, det gælder især træmaterialer som dette kan bruges på. Så du kan kombinere alle tre for at få den bedste beskyttelse. En brændemærkning betyder bare at du kan få sat dit logo, firmanavn, adresse, hvad du nu mener vil være vigtigt for dig at have af stempel på dit inventar. Brændemærkning er en permanent og uopslidelig måde at vise at de møbler tilhører din virksomhed. Så hvis en tyv stjæler dit udstyr, vil det blive sværere for tyven at sælge det videre til en tredjepart. Det vil også vække opmærksomhed, hvis de prøver at sælge det videre med dit logo og navn på. Brændemærkning er især på træmøbler, emballage og andet af træ, som kan være af værdi for dig.    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *