Guides

3 råd til at vokse din virksomhed

Alle virksomheder kan tjene flere penge og få flere ansatte, hvis de har lyst til det. Det kræver ofte en mental ændring, hvis man vil kunne gøre det. Så er det underordnet, om din virksomhed sælger tøj eller står for fliserens.

Hvis du har lavet en virksomhed, så formoder vi, at det er, fordi du gerne vil have, at den tjener flere penge. Når du gerne vil have det, så bliver du også nødt til at gøre noget for det.

Ansat før du har råd

Det lyder som et vanvittigt råd, for hvordan kan du ansætte nogen, hvis du ikke har råd til det. Det er heller ikke, fordi vi siger, at du skal låne penge til det. Men hvis du har til 3 måneders løn til en ansat, så er det en god idé at ansætte en person.

Du har ikke lyst til det, fordi der ikke er nogen garanti for, at den ansatte skaber mere vækst for dig, og derfor tror du, at du skal tjene flere penge, inden du ansætter.

Men det er netop den ansatte, som skal skabe flere penge til dig. Så du skal ikke være bange for at bruge dit overskud på at hyre nogle ansatte.

Dvs. at du hele tiden skal huske på at ansatte gør, at du kan tage flere ordre. Derfor  er det bedre at ansætte en til at sælge og f.eks. en til at stå for fliserens.

Få kontorer flere steder

Selvom Danmark er et lille land, kan det være svært at udvide fra Sjælland til Jylland eller omvendt, hvis du ikke har ansatte begge steder. Mennesker er stadigvæk tryghedsnarkomaner, og derfor ansætter de helst nogle lokaler, hvis de kan det.

Du kan se her, hvordan en virksomhed som arbejder med fliserens, har valgt at have en afdeling i begge dele af landet. Det er en udvidelse, som helt sikkert også vil give mening for din virksomhed, da det vil gøre, at du kan få langt flere kunder.

Sælger eller ej

Inden for visse brancher ser man lidt ned på sælgere, fordi man har en idé om, at kunder nok skal komme, hvis man er god til sit arbejde. Det svarer dog lidt til at sige, at man ikke behøver at markedsføre, da kunderne en dag nok skal opdage, at man er god.

Det er en farlig taktik, da der ikke er nogen garanti for det. I stedet bør I overveje at hyre sælgere, da de er langt bedre til at snakke med kunder, og de kan udvide jeres virksomhed dramatisk. Så er det næsten lige meget, hvad I sælger. I har brug for markedsføring og nogen der kan sælge for jer. Det er sådan forretning er, hvis I vil tjene flere penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *