Uncategorized

Undgå fejl ved at hyre eksperter

Alle virksomheder er gode til at have fokus på at tjene penge, men desværre har mange virksomheder også stort fokus på at spare penge. Det rammes selvstændige især af, da de har en tendens til, at de hellere selv vil bogføre regnskab eller ordne et juridisk dokument fremfor at lade en ekspert gøre det.

Det er forståeligt i den forstand, at det ofte koster en del penge at hyre en revisor eller advokat, når du føler, at du selv kunne gøre det. Problemet er, at hvis du har lavet en fejl, ender det med at koste dig langt flere penge, så det kan bedre betale sig at få det gjort rigtigt. Med advokater kan du endda få gode tilbud på dem, så du altid får den bedste pris. Læs mere her for information om denne mulighed.

Derfor kan fejl koste mange penge

Hvis du har fået en ansat til at underskrive en kontrakt, som i sidste ende har vist sig ikke at være gyldig, så kan du i værste tilfælde blive sagsøgt af dem. Det kan også være, at du har foretaget en større handel, som kræver en avanceret kontrakt. Hvis du vælger at formulere kontrakten selv, og køber benytter advokater, så er der en god chance for, at du har fået en dårlig aftale.

Det samme gør sig gældende, hvis du ikke benytter en revisor til at udarbejde dit regnskab. Her kan du ende i alvorlige problemer med SKAT, hvis der ikke er styr på regnskabet. Dette er et stort problem for selvstændige, da du endnu ikke har fået et ApS eller A/S, hvor dit regnskab skal godkendes af en revisor.

Selv med bogføringen er det en god idé at have en revisor inden over, så du er sikker på, at alt bliver gjort korrekt. Det kan være dyrt at rette bogføringsfejl på et senere tidspunkt. Det er oftest langt billigere at få alt gjort rigtigt fra starten af.

Hold fokus på jeres kerneydelser

I stedet bør alle virksomheder have fokus på der, hvor de tjener deres penge. Det kan bedre betale sig at bruge penge til fageksperter. I stedet må I tjene de penge ekstra hvert år, så I er sikre på, at alt bliver gjort korrekt.

Det er et mindsets ændring, som alle iværksættere skal i gennem, da det er helt naturligt, at man gerne vil spare penge alle steder. Men ofte bliver du ikke rigere, før du begynder at fokusere på at tjene flere penge og lade eksperter gøre det svære arbejde for dig.

Det er samme koncept, når du skal i gang med at ansætte til din virksomhed. Her skal du hyre eksperter, selvom de er dyrere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *