Guides

Derfor skal du altid huske at netværke

Rigtig mange af dine kunder kommer gennem dit netværk. Et godt netværk er guld værd, men det kræver også, at du husker at pleje det. Det er nemt at tænke, at det godt kan udskydes, fordi du allerede har skabt et netværk, men det er vigtigt altid at netværke og holde gang i sit netværk.

Når du begynder at glemme dit netværk og ikke er i kontakt med det, så vil de også så småt begynde at glemme, at du findes, og det skader dit ry og din indtjening på den lange bane.

 

Hvis du ikke har et netværk endnu, så skal du skynde dig at finde et. Måske virker det som spild af tid, for det er ikke altid sikkert, at dit netværk rent faktisk bliver dine kunder – men når du har et stærkt netværk, der er sikre på, hvad du laver, så kan de viderebringe kontakten, når de møder nogen, der har brug for det, du er god til.

 

Der er mange måder at finde netværk på, og en af dem er ved at tilmelde dig en gruppe, der mødes en gang ugentligt for at netværke.


Der er også flere forskellige muligheder for at mødes og netværke, hvis bare du kigger på nettet. Alle har godt af at udvide deres netværk, og derfor vil du opleve, at der ofte er mange arrangementer, du kan komme til.
Husk altid at netværke med folk, der ikke nødvendigvis er i din branche. Der kan være en stor styrke i at kende en masse forskellige mennesker med forskellige kompetencer, så I ikke kæmper om de samme kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *