Uncategorized

SEO Case: Se en SEO-analyse på webshoppen Made4Men

SEO er i 2019 noget af det mest vigtigste, du som webshopejer skal lave i 2019. Du kan herunder se en kort SEO-analyse på en dansk webshop som hedder Made4Men. Vi kommer i analysen med eksempler på hvad virksomheden gør godt, samt hvad de måske kan gøre bedre.

Kort om SEO

Hvis du ikke ved hvad SEO er og hvad det betyder, vil vi råde dig til at sætte dig grundigt ind i det, inden du går i gang med at lave det. SEO står for Search Engine Optimization og er det arbejde, som man ligger i at optimere sin hjemmeside, så den bliver vist højere oppe i de organiske søgeresultater, på de forskellige søgemaskiner.

Kort om Made4Men

Made4Men er en dansk webshop, som sælger plejeprodukter til mænd. De har eksisteret siden 2007 og er i dag 6 personer på deres team. Du kan selv besøge deres hjemmeside ved at klikke her: Made4men.dk. Made4mens webshop er flot bygget op, og den er hurtig og nem at finde rundt i.

Eksempel på søgning:

Søger man f.eks.  på ”plejeprodukter til mænd” på Google, så er dette resultat, det første (organiske resultat) som dukker op:

Dette må betyde at de har lavet deres SEO rigtigt ift. denne søgning.

Hvad gør Made4men rigtigt i forhold til SEO?

Hvad har Made4Men så gjort, for at de kan ligge nr. 1 på søgninger som denne? Klikker man lidt rundt på deres webshop, så kan man se at de i hvert fald har alle de ”basale” ting på plads. De har f.eks. inddelt alle deres forskellige produkter i nogle nemme og overskuelige kategorier, som alle har nogle godt beskrivende tekster.

Udover at de har meget tekst på deres kategorisider (Søgemaskinerne elsker lange og beskrivende tekster) så har de også skrevet en masse tekst ved de enkelte produkter. Der er især her, de fleste webshops fejler. Det er vigtigt når man vil have en webshop, som er optimeret i forhold til SEO, at men på alle sider man laver, også de enkelte produktsider, skriver nogle lange og beskrivende tekster om hvad læseren kan finde på siden.

Hvad kan Made4Men gøre bedre i forhold til SEO?

SEO er et dynamisk begreb, og man bliver nødt til at blive ved med at optimere på det, da dine konkurrenter også gør det samme. Derfor er der selvfølgelig altid noget du kan gøre for at din hjemmeside er optimeret i forhold til SEO.

Made4Men har i bund og grund, en rigtig god webshop, hvor brugeren let kan finde rundt, og der på hver side er lavet grundige beskrivelser, hvor man kan læse hvad man finder på siden.

Hvis Made4Mens webshop skulle blive endnu bedre i forhold til SEO, så kan de f.eks. lave nogle flere videoer og få tidligere kunder til at anmelde dem, og så vise disse anmeldelser til fremtidige kunder.

Ved at læse denne ultrakorte SEO-analyse, har du forhåbentligt fået et par tips til, hvordan du kan gøre din hjemmeside endnu bedre i forhold til SEO.