Nyheder

Innovation indenfor støvet jura: Gør-det-selv-opsigelse af medarbejder

Jura i Danmark er ikke kendt for at være den mest innovative branche – men unge advokater gør hvad de kan for at ændre på det.

En af dem er advokat Lise Moth, der med lanceringen af den digitale guide og gør-det-selv-skabelon Opsigelsesguiden, gør det nemt for dig som virksomhedsejer at opsige en medarbejder.

Produktet er ment som et alternativ til en dyr advokattime for mindre virksomheder, der skal opsige eller bortvise en medarbejder.

I en opdateret guide er det muligt at læse om reglerne – og hvis du betaler 300 kroner ekstra til en samlet pris af 749 kroner, får du også skabeloner til advarsler og opsigelser med i købet: Lige til at udfylde selv.

For det unge advokatfirma er Opsigelsesguiden en mulighed for at distancere sig fra konkurrenter i en branche, der over en bred kam stadig fungerer efter timeafregningsprincippet.

Øget konkurrence og krav fra kunderne betyder dog, at flere advokater er begyndt at løse opgaver efter fastpris-aftaler – eller laver digitale produkter, kunden kan bruge til selv at løse dennes problemstillinger.

Læs mere om advokat Lise Moth og Moth Advokatfirma på dennes hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *