Guides

Tips til din jobsøgning

Det kan være svært at finde ud af hvordan man skiller sig, ud fra alle de andre dygtige kandidater der søger samme job som dig selv. Men der findes nogle ting man kan gøre, som kan hjælpe sig i søgningen på dit næste job. Så læs med her og lad dig inspirere, til din næste jobsøgning

Din jobsøgning på LinkedIn

LinkedIn har omkring 2 mio. danske brugere, så der er rigtig mange mennesker man kan sælge sig selv og sit budskab til. Og når 34% af de danske virksomheder bruger platformen, til at rekruttere deres nye medarbejdere betyder det at det er et godt sted at starte sin jobsøgning.

Du skal selvfølgelig starte med at opdatere din LinkedIn profil, så du er up to date på kontaktoplysninger, og erfaringer. Derudover skal du sælge dig selv på profil, fortæl om dine erfaringer og dig selv i din profilboks. Husk man kan godt blære sig, uden at virke blærerøvsagtig.

Det er vigtigt at man skiller sig ud, og fanger sin kommende arbejdsgivers opmærksomhed hurtigt. Og med alt den støj der er på hjemmesiden, gøres dette bedst ved at skrive en fangende overskrift der giver folk lyst til at klikke ind på dit opslag.

Og til sidst husk at udfyld dine skills i søgeord, så virksomhederne nemt finder dig.

Uopfordret jobsøgning
Det kan være svært at henvende sig uopfordret til en virksomhed, men der er mange fordele ved det. Derudover er det også vigtigt at, man huske at overskride nogle grænser i sin søgning på sit næste job det er med til at udvikle en som menneske. Hvis du har brug for inspiration til din ansøgning, så tjek Ballisager sagers hjemmeside ud på ballisager.com. De er specialiseret i rekruttering og jobsøgning, og er et rigtig godt sted at søge inspiration.

Der er flere fordele i det for dig at søge uopfordret, da du på den måde selv vælger hvilke virksomheder du vil søge hos. Du vælger også selv hvilke af dine skills, som du har lyst til at spille på da du ikke har noget jobopslag du skal forsøge at matche. Derudover er det også en rigtig god måde for sig at komme, ud til mange virksomheder på kort tid. Og hvis virksomhederne ikke har noget stillingsopslag oppe, betyder det også at der formentlig ikke er så mange ansøgere til dem og derved mindre konkurrence om jobbet. Også viser en uopfordret ansøgning også en oprigtig interesse fra dig til firmaet, og du viser initiativ hvilket de fleste virksomheder værdsætter.

Og hvis du synes at det virker anmassende, og ikke har lyst til at virke påtrængende så bare tænk på følgende. Hvis du bliver ansat, og virksomheden faktisk lige står og matcher dine kompetencer. Så sparer virksomheden rigtig mange penge og tid på, rekruttering og annoncer om jobopslag. Og for virksomheden er det en smiger i sig selv at, du har valgt lige præcis deres virksomheden som din drømmearbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *