Guides Nyheder

Er fremtiden på nettet?

Hvis du i morgen skal oprette en virksomhed, så bliver du nødt til at stille dig spørgsmålet: Er fremtiden på nettet? Alt fra spillehaller til tøj fylder mere og mere på internettet, da folk helst vil gøre disse ting, når det passer dem. Når du vælger at starte en forretning, skal du tænke over, om du har valgt en branche, som snart kun findes på internettet. Der er en række spørgsmål, du kan stille dig selv for at finde ud af dette.

  1. Hvor ville jeg helst købe ydelsen/produktet

Det første spørgsmål du skal stille dig selv er, hvor du ville købe produktet eller den ydelse, som du gerne vil sælge. Hvis du selv hader at gå i butikker og købe produktet, så er du måske ikke den eneste.

Her er det en god idé, at du snakker med dine venner, så du kan finde ud af, om det kun er dig, som har det sådan, eller om de er på samme måde.

 

2. Hvor mange penge har du?

Det er stort set altid langt dyrere at starte en fysisk forretning end en webshop. Men du må ikke bare tænke, at du kan kigge på, hvad det koster i husleje for forretningen kontra dit varelager for webshoppen.

Fx skal du højst sandsynligt bruge langt flere penge for at markedsføre din webshop, da der i dag er stor konkurrence på nettet. Du skal samtidig sørge for, at folk kan finde din webshop vi Google, og her kommer du ikke udenom at bruge penge. Med en forretning vil du have kunder, som går lige forbi den, men du skal selvfølgelig stadigvæk markedsføre den.

Tænk på det hele.

Hvis du har en virksomhed som fx spillehaller, så har du ikke helt de samme problemer. Her vil det kræve en kæmpe investering for dig, hvis du skulle lave fysiske spillehaller.

 

3. Stol på dig selv

Selvom  det er en god idé at spørge dine venner og lave kundeundersøgelser, så kan du ikke altid regne med det. Hvis du spurgte folk på et casino, om de ville spille derhjemme, så ville de højst sandsynligt sige nej.

Men når der åbner spillehaller på nettet, så elsker kunder, hvor dejligt let det er. Det er svært for kunder at sætte sig ind i, at de gerne vil spille derhjemme, når de har tid.

Hvis du er interesseret i dette emne, kan du finde lister over spillehaller ved at klikke her.

4. Lignende brancher der er gået over til nettet

Nogen gange kan du finde en branche, hvor alle vil sige, at man ikke kan gøre det via internettet. Når du går lidt tættere på,  så finder du dog ud af, at det ikke har særlig meget med virkeligheden at gøre, fordi der er andre brancher, som har gjort det.

Tænk altid på om der findes lignende brancher, hvor man med succes er rykket fra fysisk butik til webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *