Uncategorized

De bedste investeringer i boligen

Det er næsten altid godt at investere i sin bolig, men der er nogen investeringer der stiller dig bedre end andre. For selvom der er nogen ting man synes, er rigtig fedt. Så er det ikke altid, at det er forbedringer der får huset til at stige meget i værdi. For hvis man laver investeringer som kun en selv kan lide, så gør det ikke huset mere salgbart.Badeværelset

Selvom det er lækkert med et stort dyrt badeværelse, så er det ikke altid den bedste investering. I hvert fald ikke, hvis man vil investere i ét dyrt badeværelse. For i dag vil de fleste hellere have, flere ’billigere’ udgaver. For boligkøbere udtaler ofte, at de ønsker at få et ekstra badeværelse. Især når de er en familie, med børn er det rart. Og når man kigger på den tendens, at folk har travlt og alle skal op samtidig giver det også god mening.

Og når man så skal vælge det nye badeværelse, er det vigtigt at man holder det i neutrale farver. I hvert fald hvis man ønsker at kunne sælge sit hus nemt. For det er nemmere at sælge et hvidt badeværelse, end et 90’er trend badeværelse. Undersøgelser viser at hvis man bruger 75.000 kr. på et badeværelse, og det erstatter et gammel nedslidt et. Så får man typisk en fortjeneste på 50-100%. Hvorimod hvis man ønsker at etablere, et luksuskøkken til 300.000 opnår man oftest en fortjeneste på 25-50%.

Udendørsområder
Hvis man er så heldig at have, at have en bolig med et udendørsområde eller mulighed for at etablere det. Så er dette en rigtig god investering at lave i din bolig. Hvis du bor i lejlighed, og har mulighed for at etablere en altan. Vil dette få din bolig til, at stige rigtig meget i værdi. For nærmest alle der bor i lejlighed, ønsker at få et frirum hvor man kan sidde privat og nyde vejret.

Hvis man bor i en bolig hvor der er have, er en god investering at få bygget et opholdssted. Man kan både investere i en almindelig- eller en overdækket terrasse. Begge disse typer terrasse, kan du læse mere om på hjemmesiden kun-terrasser.dk. Som er specialiseret i lige præcis, dette produkt. I hvert fald giver den store efterspørgsel, efter mere plads god mening ift. Denne her investering. Udendørsområderne giver mulighed for at sidde mere ude, og man kan både få mere ud af sin bolig på den måde. Og udendørsområder er også rigtig gode, til at samle familie og venner og på den måde kunne nyde haven eller altanen bedre.

Køkken

Den allerbedste investering man kan lave i sin bolig, er at få etableret et køkkenalrum. Køkkenalrummet kan samle familien, og man har mere kontakt med de andre folk der er omkring i rummet. Og efterspørgslen på dette, er da også noget man ser meget hos boligkøbere. Og det er derfor også en rigtig stor salgsfaktor, og noget der hjælper en meget til at få solgt sin bolig. Man skal dog blot huske, at samme regler som med badeværelset gælder. Neutrale farver, og ikke nogen vilde trend farver. Da det skræmmer nogle potentielle kunder væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *