Guides

4 tips til den moderigtige forretnings kvinde eller mand:

Med priserne på tøj der kun bliver billigere og billigere kan det være svært at skille sig ud blot ved sin påklædning. Accessories er derfor mere og mere på vej frem. Her har vi fundet de fedeste, men samtidig mest klassiske, accessories til de mænd og kvinder der vil give sin stil et pift i den rigtige retning.  

Tasker:

Medmindre du har levet i en grotte de seneste par år, er der ingen tvivl om at du har set flere og flere gå med tasker. Specielt hos mænd og specielt bæltetasker er det blevet en stor trend. Men kan en business man virkelig rocke en bæltetaske? Vores klarer vurdering er nej. Derfor er der ingen tvivl om at den altid stilrene computertaske i læder må være den rigtige vej at gå, som forretningsmand. Og kvinder, i har vidst meget godt styr på det med tasker… Men behøver den at koste 40.000 kroner for at være god? Der er mange små virksomheder som har revolutioneret taskebranchen, måske man kunne overveje det?

Handsker:

Specielt nu her i vinterperioden, men også imellem perioderne, forår og efterår, er handsker virkelig en ting der kan fuldende et look. Det er dog sjældent at de fysiske butikker har et stort udvalg, og det kan derfor være svært at få inspiration og overblik over hvilken slags handsker man skal vælge? Skindhandsker, Luffer, brune, sorte eller hvide? Derfor har vi fundet en hjemmeside der har et stort udvalg: Se mere her Og ja, mænd, det gælder også jer. At have et par flotte læder handsker viser du har styr på situationen og har tænkt frem af.

Paraply:  

Vi regner med at du er dansker, eller i hvert fald bor i Scandinavian, og hvis du gør det, så ved du at det i gennemsnit regner hver anden dag i Danmark. Så i stedet for at hive din ikke så kønne paraply fra netto til 40 kroner frem, hvorfor så ikke have en paraply med stil? Og som i øvrigt ikke går i stykker lige så snart der er et vindpust der er større end hvad en elefant kan puste.

Halstørklæde:

Meget af den varme din krop generer slipper ud ved halsen. Men det er ikke kun derfor du skal gå med tørklæde. Et tørklæde eller en charmeklud kan være lige det pift din stil mangler. Så lad være med kun at tænke på tørklæder som noget der skal holde dig varm. Kombiner det og par det sammen med dit outfit.

Selv om artiklen primært blev et opråb til mænd, håber vi også der var nogle kvinder der fandt inspiration i artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *