Guides

4 situationer det er vigtigt at have en advokat

Hvis man står overfor nogle store ændringer, enten i ens privat- eller arbejdsliv, kan det være en god ide at samarbejde med en advokat. Han/hun kan give dig juridisk hjælp, og kæmpe din sag for en fair behandling.

Boligkøb

Hvis du står og skal købe en ny fast ejendom, er der mange regler, og ting der skal tages hensyn til. De fleste fullservice advokatfirmaer, tilbyder både hjælp og rådgivning til køb og salg af bolig. Advokaten kan hjælpe dig med godkendelse af købsaftalen, og sikre sig at du er bedst muligt stillet her. En boligs tilstandsrapport her i blandt elinstallation, energimærkning, er også essentiel ved et huskøb. Her kan et advokatfirma hjælpe med gennemgang af disse rapporter, og rådgive dig herudfra. Derudover kan de også hjælpe dig med rådgivning til ejerskifteforsikring, finansieringsforhold, og eventuelle forsikringsforhold.

Skilsmisse

Ved en skilsmisse skal alt der ikke er særeje opgøres, værdiansættes, og fordeles mellem jer. Og en ting er at dele boet, og de materielle ting imellem jer. Men ved mange skilsmisser er der også børn, der skal tages hensyn til og hvor i skal blive enige om hvor børnene skal bo, hvor meget samvær i hver især skal have med dem, og hvordan de praktiske ting skal foregå.

Ofte kan dette være svært for de involverede parter at blive enige om, og her kan en  skilsmisseadvokat gå ind og hjælpe jer. Dette hjælper til at holde børnenes interesse højest, og kan mindste frustrationer og konflikter imellem jer.

Du kan her læse meget mere om hvordan man bliver skilt.

Virksomhed

At drive virksomhed kan i sig selv være en stor opgave, men hvis der så også opstår problemer med det juridiske, kan det være en fordel af få rådgivning og hjælp fra en advokat. I virksomhedsanlæggende kan der ofte være rigtig høje beløb involverede, og det er derfor vigtigt at være bedst muligt sikret her. Dette kan både være i forhold til ansættelsesret, skatteret, eller personskadeerstatninger. Dette vil betyde at du kan fokusere på din virksomhed, og være sikret på at din virksomhed får den bedst mulige juridiske hjælp.
Hvis du og din partner af en eller anden årsag, vælger at splitte jeres firma op, eller den ene part vil søge nye udfordringer er det også godt at rådføre sig med en advokat, der sikre at det bliver fair fordelt.

Personskade

Hvis du eller en af dine kære har været så uheldig at blive udsat for en ulykke, vil man som udgangspunkt altid på den ene eller anden måde have mulighed for at få en erstatning. Da reglerne her godt kan være svære at gennemskue, kan det være en god investering at teame op med en advokat som har erfaring og kan give dig de råd der gør at du får den bedst mulige erstatning. Det samme gælder hvis det er dig der er kommet til at forvolde skade, på en anden person. En advokat vil her hjælpe dig med at sikre at du, ikke ender med at skulle betale mere end hvad du er forpligtet til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *